Available positions

Put your passion for Ragusa and Torino to good use and become a member of our skilled, friendly team!

Chocolats Camille Bloch SA is a traditional family business based in the Bernese Jura. It was founded in 1929 by Camille Bloch. A lot has changed since its foundation. However, our values have remained the same: passion for chocolate, high quality standards, commitment to people and the environment from the cocoa bean to the Ragusa or Torino, or So Nuts – and of course our attachment to our picturesque valley in the Bernese Jura, just behind Biel/Bienne.

AVAILABLE POSITIONS

APPRENTI.E.S TECHNOLOGUES EN DENRÉES ALIMENTAIRES OPTION CHOCOLAT - AFP - 100%

Vous…

  • aimez le chocolat et vous souhaitez apprendre à connaître les secrets de sa fabrication
  • faites preuve d’une grande curiosité et aimez apprendre
  • appréciez le contact humain et aimez travailler en équipe
  • êtes ouvert aux horaires flexibles
  • êtes sensible à l’hygiène

Vous avez… 

  • de l’intérêt pour les mathématiques, la biologie et la chimie
  • envie de découvrir le domaine de l’alimentation et sa technique
  • de l’aisance dans la manipulation de denrées alimentaires