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Put your passion for Ragusa and Torino to good use and become a member of our skilled, friendly team!
Chocolats Camille Bloch SA is a traditional family business based in the Bernese Jura. It was founded in 1929 by Camille Bloch. A lot has changed since its foundation. However, our values have remained the same: passion for chocolate, high quality standards, commitment to people and the environment from the cocoa bean to the Ragusa or Torino, or So Nuts – and of course our attachment to our picturesque valley in the Bernese Jura, just behind Biel/Bienne.
AVAILABLE POSITIONS h3>
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APPRENTI.E.S TECHNOLOGUES EN DENRÉES ALIMENTAIRES OPTION CHOCOLAT - AFP - 100%
Vous…
- aimez le chocolat et vous souhaitez apprendre à connaître les secrets de sa fabrication
- faites preuve d’une grande curiosité et aimez apprendre
- appréciez le contact humain et aimez travailler en équipe
- êtes ouvert aux horaires flexibles
- êtes sensible à l’hygiène
Vous avez…
- de l’intérêt pour les mathématiques, la biologie et la chimie
- envie de découvrir le domaine de l’alimentation et sa technique
- de l’aisance dans la manipulation de denrées alimentaires